ROM WASTE SOLUTIONS SA

Tehnologie ultra-performanta in TRATAREA si SORTAREA deseurilor.

Solutie de maxima eficienta pentru recuperarea deseurilor reciclabile si a reducerii cantitatilor de deseuri eliminate prin depozitare.

Prin tehnologii avansate de SORTARE, TRATARE, RECICLARE si VALORIFICARE a deseurilor, Rom Waste promoveaza un mod sustenabil de gestionare a reziduurilor, contribuind cu solutii eficiente economic si responsabilitate fata de mediul inconjurator.

ROM WASTE SOLUTIONS IN CIFRE:

Logo_RWSAsset 12@0.5x
peste

0 tone

deseuri tratate si sortate
peste

0 tone/zi

capacitate de sortare si tratare deseuri
peste

0 tone

deseuri reciclabile recuperate
peste

0 tone

deseuri reciclate in unitatea proprie
peste

0 tone

deseuri deviate de la depozitare prin tratare si sortare
peste

0 milioane Euro

investitii in sisteme automatizate pentru sortarea si tratarea deseurilor
peste

0 angajati

specialisti (tehnic, legal, operational) in managementul deseurilor

Tehnologie

Dotata cu una dintre cele mai performante linii de sortare si tratare a deseurilor municipale din Romania (si una dintre cele mai mari din Europa de Est), tehnologia Rom Waste Solutions utilizeaza separarea automata a deseurilor pe tipuri si dimensiuni, avand totodata si o componenta de sortare manuala. Proiectul Rom Solutions asigura o recuperare maxima a fractiilor ce pot fi reciclate sau valorificate energetic in urma tratarii si sortarii deseului colectat in amestec si respectiv a deseului colectat separat.

Parteneriate

Rom Waste detine parteneriate strategice cu diferite centre de cercetare in domeniul reciclarii, cat si cu universitati de renume din Europa printre care Delf University of TehnologyUniversitatea Transilvania din BrasovLa Sapienza din Roma , Barcelona Supercomputing Center si Technical University of Danemark.

Membrii

Indiferent daca vorbim de un frigider sau doar de o doza de suc, Rom Waste Solutions sorteaza, trateaza, recicleaza si valorifica responsabil, aducand beneficii atat mediului inconjurator cat si mediului economic din Romania pe care il ajuta sa se alinieze la standardele Uniunii Europene in privinta gestiunii deseurilor.

Program de prevenire si reducere a cantitatilor generate din activitatea proprie